swiezak018 3 Napisano 2 Marca 2018 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Witam.Mam takie szumy w mikrofonie: https://youtu.be/jAX1w5I1N_cmiałem tak na asusie z170i pro gaming a teraz mam tak na maximusie viii hero. Mikrofon teraz neewer nw-700, wcześniej zalman mic 1, i jakiś creative krawatowy i na każdym były takie szumy czy na starej czy na nowej płycie.ustawienia mikrofonu domyślne, nagranie pochodzi z ts3, ale jest tak wszędzie. sterowniki audio zaktualizowane.Błagam pomóżcie mi to ogarnąć .. Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 2 Marca 2018 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 (edytowane) Stary to standard Miałem identycznie wszystko to samo - ten sam dźwięk. Na streamach wkurzało strasznie... Kup mic na usb (ja wybrałem novoxa nc1 ze względu na stosunek cena jakość) Aktualnie tak to biega Edytowane 2 Marca 2018 przez RafiXll Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts