Goodfella 0 Napisano 26 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Witam, Jaki router najlepiej dokupić do modemu jak w tytule. Prędkość do 200mb/s, trzy pokojowe mieszkanie, 3 laptopy na wifi, 3 telefony i jakieś dwa tablety. Potrzebuje sprzętu, który mi to obsłuży na spokojnie. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Longhorn 595 Napisano 26 Lutego 2018 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Z przepuszczeniem 200Mbit powinien radzić sobie każdy router z WiFi klasy AC750 lub wyżej. Stabilność pracy przy kilku urządzeniach nie powinna być problemem, szczególnie gdy router będzie odciążony z funkcji NAT-owania połączenia. Domyślnie poleciłbym rozsądnie wycenione modele Archer C2/C1200. Na pewno nie kupuj modeli z portami Fast Ethernet 100Mbit z oczywistych względów. Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 16 Maja 2018 Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Od wczoraj mam Arris TG 2492 , chodzi jak marzenie mam internet 100 mb/s zarówno po kablu jak i na WiFi Gościu który mi go zakładał mówi że nawet 300 mb/s spokojnie przepuści ... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts