kamil.adamowicz 0 Napisano 20 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Siemka.Pousuwałem wszystkie zdjęcia z galerii (Samsung Galaxy S8+), bo chcę sprzedać telefon, lecz poczytałem w internecie, że gdy pobiorę program do odzyskiwania zdjęć np.: DiskDigger to wszystkie zdjęcia tam są Sprawdziłem - wszystkie można odzyskać... Czy wiecie jak można usunąć permamentnie takie dane? Żeby nie można ich było odzyskać żadnym programem? Liczę na Waszą pomoc! Cytuj Link to post Share on other sites
mateusz31 5 Napisano 20 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Nadpisz całe wolne miejsce np. kopiując z komputera jakieś pliki i to najlepiej kilkakrotnie. Są tez odpowiednie programy ale zazwyczaj wymagają roota. Cytuj Link to post Share on other sites
kamil.adamowicz 0 Napisano 20 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Nadpisz całe wolne miejsce np. kopiując z komputera jakieś pliki i to najlepiej kilkakrotnie. Są tez odpowiednie programy ale zazwyczaj wymagają roota. Jakiś pomysł jak zapełnić 64GB? Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 20 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Skopiuj wiele razy to samo, nie masz żadnych dużych plików na komputerze? Cytuj Link to post Share on other sites
roman106 124 Napisano 20 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Filmy, obrazy ISO. Możesz jakiś duży plik kopiować wiele razy dodając cyfrę w nazwie xxx01, xxx02... Cytuj Link to post Share on other sites
mateusz31 5 Napisano 21 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Można też użyć truecrypta i kilkukrotnie utworzyć zaszyfrowane kontenery o wielkości wolnego miejsca. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts