Banan1989 0 Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Pytanie takie czy da się dane przenieść z Raid-u robionego na intelu na raid robiony na amd? Z tego co wiem to nie, ale może jest jakiś sposób bym nie musiał kombinować z pożyczaniem dysku i kopiowaniem danych. Zmieniam za kilka dni platformę a mam trochę danych do pozostawienia. Cytuj Link to post Share on other sites
Bambo1983 95 Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Najbezpieczniej skopiować na pojedynczy duży dysk dane.. Spotkałem się już z kilkoma programami które pozwalają migrować pomiędzy różnymi systemami, ale na ile to działa to Ci nie powiem Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Zrobić obraz na jakiś hdd, postawić nowy raid i odzyskać z obrazu. Oczywiście wcześniej, jeśli to możliwe trzeba podać sterowniki do nowego kontrolera , bo będzie BSOD Cytuj Link to post Share on other sites
Banan1989 0 Napisano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Ok czyli najbezpieczniej pożyczyć dysk twardy i skopiować dane, dzięki za odpowiedzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts