Skocz do zawartości

Recommended Posts

Po 1. wybrałes płyte ktora ma sloty na DDR4 a pamieci DDR3 - nie beda pasowac.

Po 2. nie opłaca sie brac procesora i5 7600k kiedy możesz brać procesor 8 generacji gdzie i3 8350k(tez 4 fizyczne rdzenie 4hz) masz 100 zl taniej a doplacajac 200 zl masz i5 8600k (6 rdzeni 3,6ghz)

Po 3. Po co ci zasilacz 750w? W tej cenie wyrwiesz nowego seasonica z certyfikatem platinum plus full modularny z 10 letnia gwarancja.

Bedziesz robil OC?(wiem ze wybrales procesor z mozliwoscia OC ale lepiej sie upewnic)

W jakie gry?

Jaki masz monitor?

Po 1. wybrałes płyte ktora ma sloty na DDR4 a pamieci DDR3 - nie beda pasowac.

Po 2. nie opłaca sie brac procesora i5 7600k kiedy możesz brać procesor 8 generacji gdzie i3 8350k(tez 4 fizyczne rdzenie 4hz) masz 100 zl taniej a doplacajac 200 zl masz i5 8600k (6 rdzeni 3,6ghz)

Po 3. Po co ci zasilacz 750w? W tej cenie wyrwiesz nowego seasonica z certyfikatem platinum plus full modularny z 10 letnia gwarancja.

Bedziesz robil OC?(wiem ze wybrales procesor z mozliwoscia OC ale lepiej sie upewnic)

W jakie gry?

Jaki masz monitor?

Co do procesora to zrobie tak jak mówisz . Natomiast co do zasilacza,to jakiego by wziąść  Seasonica? 

Karta graficzna będzie w OC. A w gry jakie będę grał to wiedzmin 3 ,WoW i jeszcze coś z nowej pólki może.

Monitor jeszcze mam stary bo najpierw planuje kupic kompa potem zabiorę ie za monitor:)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...