Ryder 0 Napisano 15 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Dzień dobry. Mam pewien problem (nie wiem czy tak to można nazwać), niezbyt duży, z moją klawiaturą bezprzewodową. Jest to Microsoft Surface Keyboard i problem polega na tym, że klawiatura ta po jakimś czasie sama się wyłącza. Na pewno nie chcę jej oddawać, bo pisze mi się na niej bardzo dobrze, więc wie ktoś z Was czy da się wyłączyć to, jak mniemam, oszczędzanie energii? Chwile zajmuje jej zaskoczenie i towarzyszy temu (nie mam pojęcia czemu) przycinka (nie wiem, może na 0,75 sekundy?) mojego komputera. Wolałbym sam ją wyłączać lub chociaż wydłużyć czas oczekiwania na mój ruch. Cytuj Link to post Share on other sites
gepardmak 697 Napisano 15 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Spróbuj rozwiązań w tym wątku https://support.microsoft.com/pl-pl/help/953367/how-to-troubleshoot-usb-device-problems-that-may-occur-after-a-pc-that Cytuj Link to post Share on other sites
Ryder 0 Napisano 15 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Nic z tego nie pomogło. Jak wspomniałem, klawiatura jest bezprzewodowa co też może utrudnić albo uniemożliwić rozwiązanie mojego problemu. Zapomniałem wspomnieć, że używam Windowsa 10. Oczywiście szukałem odpowiedzi na mój problem w internecie ale niczego nie znalazłem. Cytuj Link to post Share on other sites
gepardmak 697 Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Aktualizacja sterowników(Driver easy) i bios może rozwiązać problem. Cytuj Link to post Share on other sites
Ryder 0 Napisano 20 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Ale mi się wydaje, że to nie jest błąd czegokolwiek. Tak jest chyba zrobiona ta klawiatura albo coś w systemie i jeśli jest to coś w systemie to pewnie można to zmienić. Pytanie czy się da, czy ktoś z Was ma na ten temat pojęcie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts