dominator21 0 Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Może ktoś pomoże zakupiłem chłodzenie tak jak powyzej i mam problem z jego oprogramowaniem. Tak jak widac na zalaczonym zdjeciu nie moge wybrac czy temperatury maja byc brane z temperatury cpu czy cieczy. Niby mam najnowsze oprogramowanie i w opcjach cooling jest bardzo mało możliwosci? Moze ktos mi pomoze:( w internecie na youtub wyglada to tak a umnie nic takiego niema jak widac na zdjeciu wyzej Cytuj Link to post Share on other sites
areklat 552 Napisano 9 Marca 2018 Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Nie wiem czy problem już rozwiązany, ale zostawię dla potomności. Klikając w jeden z zaznaczonych "przycisków" wybieramy skąd mają być brane temperatury. Cytuj Link to post Share on other sites
zenker 0 Napisano 19 Marca 2018 Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Witamchciałbym się dołączyć do pytania ,mam tego krakena x62 i ten sam program ,jak wy macie to ustawione wiatraki i pompka bierze temperatury z liquid czy z cpu ,mam ustawione obydwa z cpu nie wiem czy to dobrze proszę o pomoc ,z góry dziękuję Cytuj Link to post Share on other sites
zozolinio 0 Napisano 13 Maja 2018 Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 ja ustawiłem w zależności od temperatury na procku pracę wentyli jak i pompki. Wiatraki do tych 40% są niesłyszalne pompka od ponad 70% zaczyna hałasować. Tylko ze w grach łapie max 65 stopni Cytuj Link to post Share on other sites
zenker 0 Napisano 9 Października 2018 Udostępnij Napisano 9 Października 2018 ja ustawiłem w zależności od temperatury na procku pracę wentyli jak i pompki. Wiatraki do tych 40% są niesłyszalne pompka od ponad 70% zaczyna hałasować. Tylko ze w grach łapie max 65 stopni fajne ustawienia też tak sobie ustawiłem wiatraki jak ty masz, temp.w grach 64 stopni max ,możesz mi podesłać screena jak ustawiłeś pompkę? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts