Pitbull 0 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Witam. Postanowiłem sobie kupić pada, ale jak zawsze jest mały problem Nie wiem który Postanowiłem wybierać między dwoma rywalami a mianowicie: Microsoft XBox 360 Controller Logitech Chillstream Controller Chciałbym zaczerpnąć waszych opinii na ich temat, gdyż sam nie mogę się zdecydować. Głównie do gier: PES, FIFA, Street Fighter itp. Chodzi mi głównie o szybkość reakcji przycisków i wygodnym kształcie. Czytałem recenzje lecz wolałbym jakieś porównanie tych dwóch padów. BTW: czy ten Logitecha też jest na baterie czy ma jakiś akumulatorek? Z góry dzięki za wszystkie porady, Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
jakpio 0 Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Pad Microsoftu jest bardzo poręczny. Polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
pilz-e 0 Napisano 6 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 nie mam żadnego z tych padów, ale od zawsze ciekawiła mnie wytrzymałość tych wentylatorów w chillstreamie, koszt naprawy pewnie mały by nie był i czy nie łapią kurzu albo nie hałasują ;P od logitecha mam myszkę (z odrzutu ) i rumblepada 2 wiele lat i nie mogę na tę firmę narzekać osobiście mój wybór padł by na klasyczny pad X0, różne bajery uważam za zbędne, chociaż jakiś wentylatorek w upalne dni by się przydał zastanawia mnie z jakiego materiału jest zrobiony pad xboxowy, bo wygląda jakby nie miał 'gąbki'/gumy na obudowie i analogach =P i mógł łatwo wypaść z dłoni to akurat ważne, bo mnie się kciuk ślizga po gałce i drogą inwencji trza było nałożyć gąbki od słuchawek ;PP ktoś mnie oświeci dlaczego MS zamienił miejsce lewej gałki z dpadem? Cytuj Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 6 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 BIERZ TEGO OD MICROSOFTU A DOKLADNIE OD XBOXA360 !!!! ZADEN INNY !!!!!!! Cytuj Link to post Share on other sites
Gość lukas8161 Napisano 6 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 bierz pada od microsoftu (solidne wykonanie), w tym padzie od logitecha nie ma wibracji Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts