Neon1992 0 Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Witam, potrzebuję niedużej, mobilnej kamerki do nagrywania, znalazłem dwa interesujące mnie modele, niestety nie wiem na który się zdecydować (nie mam możliwości przetestowania ich osobiście...). Którą byście mi polecili? Cena max. do 500zł. Za i przeciw? Może jakiś inny model? 1. KODAK ZI8 2. TOSHIBA CAMILEO H20 Cytuj Link to post Share on other sites
Bambo1983 95 Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Zdecydowanie Toshiba. Normalny obiektyw z zoom, większy wyświetlacz, większy rozmiar fizyczny matrycy oraz coś na miarę lampy do doświetlenia. Cytuj Link to post Share on other sites
kropkikreski 0 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Spróbuj Sony DCR-SX33EL, na Euro RTV AGD (http://www.euro.com....ery,_Sony.bhtml) kosztuje 599zł, ale pewnie gdzieś się znajdzie taniej, bo Euro to troszkę drogi sklep. Cytuj Link to post Share on other sites
carbo888 11 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 creative vado fullhd może? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts