djmaxkg 0 Napisano 6 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 No właśnie Panowie. Przyczyną złej wydajności był właśnie obsrany DVR wszystko wyłączyłem i teraz wszystko śmiga. Pytanie tylko jest jedno czy temperatura Ryzen 7 1700 3,7GHz w stresie 73 stopnie to norma czy niezbyt dobrze ?? Bo sam nie wiem. Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 (edytowane) Aplikacja DVR nie jest zła jeśli ja ustawisz dobrze i świadomie będziesz używać a nie że system za Ciebie. Było zapewne w niej ustawione ze ma zgrywać w 30 fps i dla tego ograniczała klatki Fps jak ustawisz ja na 60 fps to spokojnie możesz zgrywać gameplaye bo nie obciąża mocno kompa. Edytowane 6 Lutego 2018 przez MariuszB35PL Cytuj Link to post Share on other sites
HAKELBERY 474 Napisano 6 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 No właśnie Panowie. Przyczyną złej wydajności był właśnie obsrany DVR wszystko wyłączyłem i teraz wszystko śmiga. Pytanie tylko jest jedno czy temperatura Ryzen 7 1700 3,7GHz w stresie 73 stopnie to norma czy niezbyt dobrze ?? Bo sam nie wiem. Lipa jak diabli ;)Asasin mocno siedzi na cpu ale nie z rx 580 Cytuj Link to post Share on other sites
djmaxkg 0 Napisano 6 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 U mnie CPU dochodzi do 70-72 stopni A-Tunin musiałem zwiększyć obroty chłodzenia do 60% a na ustawieniach bardzo wysokich średnio FPS mam między 60-50 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts