rureq 0 Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam! Otóż mam problem, nie działa mi panel przedni w obudowie COOLER MASTER 690 II Sterowniki i normalny dźwięk 5.1 mam do karty SB Live! 24bit, nie korzystam z zintegrowanego układu. A panel przedni mam na taką kostkę podłączoną do płyty głównej. I tu jest problem bo kostki są dwie a idą od tego samego kabelka (HD AUDIO <-- ten podłączony , oraz AC 97 <-- nie ma gdzie już ale to chyba to samo). Więc moje pytanie: Czy to jest dobrze podłączone i jakie stery mam zainstalować do tego? A i odbiegając od tematu czy z tej płyty oprogramowania od MOBO zainstalować ALL in ONE? Bo tam jest sterownik jakiś od ATI, a kartę mam ZIELONYCH Cytuj Link to post Share on other sites
rureq 0 Napisano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Czy pomoże ktoś? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts