sha123456 0 Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 (edytowane) Nie wiem co zrobić, i czy jest to wina zepsutego pada (ps4 w konsoli ps4), czy czegoś innego: Mam taki problem że kupiłem nowego pada(używanego), i wyłącza się dokłądnie po 8 minutach, aby móc ponownie grać na nim musze go wyłączyć i włączyć ponownie-w tym celu robie cos takiego :musze włączyć mojego 1 pada, (zalogować się na profil na którym jest nowy pad -robie to w tym celu aby się wylogował z profilu co spowoduje wyłączenie pada), wtedy włączam go ponownie i znowu można grać ......lub po prostu wyłącze i włącze konsole ponownie to też zadziała Dlaczego tak się dzieje? jak to naprawić Edytowane 26 Stycznia 2018 przez sha123456 Cytuj Link to post Share on other sites
Pankracy666 312 Napisano 2 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 (edytowane) Czy pad jest naładowany? Czy na kablu dzieje się to samo? Twój pierwotny pad działa normalnie? Konsola się nie przegrzewa? Nie trzymasz jej przypadkiem w szafce RTV albo co gorsza w szufladzie? - spróbuj ją przestawić w dobrze wentylowane miejsce. Warto sprawdzić pada na innej konsoli lub na PC - jeżeli również rozłącza to kontroler jest uszkodzony. Edytowane 2 Lutego 2018 przez Pankracy666 Cytuj Link to post Share on other sites
sha123456 0 Napisano 5 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 teraz jeśli gram na 2 padach to czasem dostaje komnikat: "ustawienia kontroli rodzicielskiej nie pozwalaja na korzystanie z tego. ... przez innych użytkowników " co tu się ku.. odp... i musze wyłączyć konsole Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts