Rysioo 0 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Zna może ktoś jakiś sklep internetowy gdzie mógł bym dostać ten model ? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=D4vedGTusqV9qEkB&templete=2 w komputroniku jest model TA-U2 a tego niestety nie ma i nie mogę go nigdzie znaleźć a długo googlowałem w poszukiwaniach może jej jeszcze nie ma u nas ? jeśli ktoś coś wie proszę pisać Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Z tego co widzę nawet na www.pl.asus.com nie ma TA-U1. Także pozostaje Ci sprowadzić obudowę lub zakupić TA-U2. Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ostatnio tez próbowałem znaleźć tę obudowę z ciekawości. Nigdzie nie znalazłem. Napisz może do Asusa, niech się pochwalą gdzie te cuda rozprowadzają Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts