Grzech10 0 Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Witam tak jak w temacie potrzebuje pomocy z wyborem dobrej klawiatury ktora bedzie miala dosc cichy klik bo taka jak mam teraz budzetowa za 30 zl slysze ja jak klikam na przez sluchawki (chialbym w tej nowej tego uniknac) Co polecacie ? Pewnie w gre wchodzi tylko membranowa bo mechaniczna to pewnie budzet trzeba by bylo miec wiekszy.Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Szerwsky 1 Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Tracer hellway używam od 1,5-2lata i nic jej się nie dzieje pomimo odreagowania na niej paru sytuacji Jeśli możesz dołożyć 20-30zł to albo Razer Deathstalker 2014-bez podświetlenia albo SteelSeries Apex 100 co do apexa nie mam pewności bo chyba świeci 1 kolorem ale dobra jest Tracer hellway używam od 1,5-2lata i nic jej się nie dzieje pomimo odreagowania na niej paru sytuacji Jeśli możesz dołożyć 20-30zł to albo Razer Deathstalker 2014-bez podświetlenia albo SteelSeries Apex 100 co do apexa nie mam pewności bo chyba świeci 1 kolorem ale dobra jest PS: Szczerze mówiąc to ja myślę nad Apexem 100 albo Apexem 150 tylko 150 jest niestety 100zł droższy ;/ 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Grzech10 0 Napisano 26 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Zapraszam do wypowiedzi innych uzytkownikow forum Co sadzice o klawiaturze Natec Genesis Thor 300 TKL warte to cos czy nie bardzo? Cytuj Link to post Share on other sites
majkel32397 0 Napisano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Ja za 50 z wysyłką kupiłem sobie ostatnio DELL KB216. Cichutko pracuje, przyjemny dźwięk, więc jeśli dźwięk to priorytet to dobry kandydat. Nie jestem zwolennikiem sprzętu gamingowego, bo na klawiaturze za 40zł i diax w LoLu był i orzełek w cs'ie i problemów z ghostingiem itd też nie miewałem. Cytuj Link to post Share on other sites
intro91 1 Napisano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Bardzo fajną klawą jest Razer DeathStalker Essentia. Niskoprofilowe klawisze sprawiają że ona na prawdę nie jest głośna i stabilnie dosyć trzyma się na biurku. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts