bright_vader 7 Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Właśnie ograłem borderlandsy kolejny raz i szukam jakiejś gry MMO najlepiej FPS, w której oprócz robienia questów i tłuczenia mobów można powalczyć pvp. Ktoś z forumowiczów coś poleci? Myślałem nad destiny, bo żadna inna gra nie przychodzi mi do głowy. Link to post Share on other sites
popello 0 Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 TPS masz "The Division" w podbnym stylu - dojrzale i stosunkiowo niedroga ze wszystkimi dlc, ew. FPS darmowy "Planetside 2" tylko tu jest bardziej shooter z mniejszymi elementami lootu w porównaniu do Division i Destiny2 natomiast dużo bardziej wpisuje się jako MMO Link to post Share on other sites
michałek92 0 Napisano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Polecam World of Wordcraft Link to post Share on other sites
k0chan 814 Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Warframe, darmowa, ale super i bez płacenia można dużo osiągnąć, destiny 2 mam, ale nie dawno dopiero kupiłem i się nie wypowiem (pierwsze wrażenia są super, ale podobno im dalej tym mniej do roboty i przychodzi nuda ) Link to post Share on other sites
Recommended Posts