First55 1 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 (edytowane) WItam! Mam takie pytanko, otóż planuje kupić sobie jedne z tych słuchawek co w temacie. Pytanie brzmi które bedą lepsze? Wiem ze w ,,dwójkach" jest ta cała karta dzwiekowa 7.1 na usb,tylko czy ona cos daje.. W Alpha tego nie ma. Karte w kompie mam zintegrowaną i niestety na razie nie mam pięniążków na nową takze co o tym myślicie? Pozdrawiam! Edytowane 21 Stycznia 2018 przez First55 Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Naprawdę zakładasz temat a nie przeczytałeś żadnego tematu? Przezałeś chociaż forum. Użyj wyszukiwarki a najpewniej znajdziesz odpowiedz na twoje pytania szybciej niż czekając aż ktoś się odezwie. O ile komuś się będzie chciało po raz 100 pisać to samo Cytuj Link to post Share on other sites
First55 1 Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Najwidoczniej nie znalazłem porównania właśnie tych dwóch modeli.Szybciej byś wyraźił zdanie i napisał coś konkretnego i byłoby po temacie niż niepotrzebnie się spinał 1 Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Nie spinać się niepotrzebnie bo po 1. Jesteś leniwy 2. Nie użyłeś wyszukiwarki 3. Zasmiecasz forum Więc po raz 100 karta dźwiękowa w cloud2 to śmieć wart może 1$ Chcesz hiperxy to tylko cloud 1 żadne inne. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
First55 1 Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 A ma to wg sens do fpsów bez karty dzwiekowej? Czy nazbierać i wtedy ew sie zastanawiać? Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Kup sobie cloudy - integra je pociągnie. A jak nazbierasz więcej pieniędzy to dokup sobie kartę dźwiękową. Podejrzewam, że integra i tak styknie do cs'a, bo tam dźwięk i tak jest do D 1 Cytuj Link to post Share on other sites
First55 1 Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Hmm a skoro z tego co widze różnica jest nie wielka miedzy ceną to moze alpha bądz te II? Czytałem gdzies ze niby wygodniejsze czy cos;P Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 alphy to konstrukcja kingstone'a. Cloudy zaś to konstrukcja takstara - firmy, która robi słuchawki. Uparłeś się na te dwa modele. Z dwojga złego lepiej kupić cloudy 2, ale i tak w tym momencie przepłacasz. Cloudy 1 i 2 to ten sam twór, tyle, że co 2 dostajesz "kartę" na usb. Cytuj Link to post Share on other sites
First55 1 Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Uparłem sie bo zalezy mi na mikrofonie juz w słuchawkach wiec wyczytałem że to chyba w tej cenie najlepszy wybór. Dzieki i pozdrawiam:) Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 To kup cloudy 1 chłopie, a resztę cebulionów odłóż do świnki i nazbieraj na jakąś kartę dźwiękową Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts