suidakra77 0 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Witam mam pewien problem od czasu gdy kupiłem nowy komputer: i5 2500k ASUS P8P67 LE. Podczas zainicjowania instalacji oraz deinstalacji programów (nie wszystkich) np oprogramowania karty muzycznej, tv, open office itp - kiedy w tle leci muzyka nagle dzwięk zacina się na ok 1 sekundy i słychać z głośników "chrobotania". Czasem nie pojawia się żaden odgłos a czasem tylko coś "pyknie" z głośników. Posiadam Windows 7 64 bity z najnowszymi aktualizacjami. Problem ten występują na wszystkich moich kartach muzycznych tj. Xonar DX, X-Fi Audio oraz zintegrowana. Może ktoś miał podobne doświadczenia? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 na innych Systemach jest podobnie? Cytuj Link to post Share on other sites
suidakra77 0 Napisano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 na innych Systemach jest podobnie? nie wiem xonara mam od czasów win 7 wiec innych systemów on nie zaznał Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts