MapetN1 0 Napisano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Witam Zakupiłem nowy monitor dell s2716dg, jest naprawdę bardzo dobry kolory rewelacja jeżeli chodzi o Matrycę TN, ale jest on dla mnie po prostu za duży testowałem go przez prawie 2 tygodnie i nie mogę się przyzwyczaić dlatego jestem zmuszony wymienić go na mniejszy 24 cale Full HD. Proszę mi powiedzieć czy DELL Alienware AW2518H będzie dobrym wyborem jeżeli chodzi o kolory ( 240 hz wiem wiem dużo i tylko do CS go, Ale zawsze mogę zmienić sobie hz w ustawieniach odświeżania na 144) Cytuj Link to post Share on other sites
tonysopr4no 4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 W zasadzie powinien spełnić wszystkie Twoje wymagania. Zastanawiałbym się tylko czy warto za niego tyle płacić w stosunku do np https://www.x-kom.pl/p/318345-monitor-led-24-269-asus-rog-pg248q-czarny.html albo podobnych modeli konkurencji. Wydaje się dość nieopłacalny. Porównaj wyniki testów np tu http://www.tomshardware.com/reviews/alienware-aw2518h-240hz-g-sync-monitor,5283-4.htmlpewnie są też inne. Tylko nie "witaj" ludzi na forum, to jest szkarada językowa wynaleziona przez Mirków handlarzy z allegro, nie idź tą drogą! Cytuj Link to post Share on other sites
serafin1 125 Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 (edytowane) Witam Zakupiłem nowy monitor dell s2716dg, jest naprawdę bardzo dobry kolory rewelacja jeżeli chodzi o Matrycę TN, ale jest on dla mnie po prostu za duży testowałem go przez prawie 2 tygodnie i nie mogę się przyzwyczaić dlatego jestem zmuszony wymienić go na mniejszy 24 cale Full HD. Proszę mi powiedzieć czy DELL Alienware AW2518H będzie dobrym wyborem jeżeli chodzi o kolory ( 240 hz wiem wiem dużo i tylko do CS go, Ale zawsze mogę zmienić sobie hz w ustawieniach odświeżania na 144) jeśli siedzisz-jaki masz dystans- do tego Della? Koleszka ma DELL Alienware AW2518H gra głównie w fpsy i jest mega zadowolony. Płynność niesamowita. I nie zmieniaj w ustawieniach z 240 na 144. Nie wiem czy wiesz ale płynność na 240 lcd nawet jeśli wyciągasz te 140klatek na nim jest wyższa niż na monitorze144hz mając 140 klatek . Zostaw te 240hz. Edytowane 23 Stycznia 2018 przez serafin1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts