kruczek17 0 Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 zdecydowałam się na kupno Asus ZenFone3 (ZE520KL), mam pytanie: Czy, pomimo tego, że z przodu i z tyłu ma Gorilla Glass, warto kupić coś ochronnego?Nie znam się za bardzo, ale czy wystarczy taki zestaw? http://allegro.pl/etui-nillkin-nature-asus-zenfone-3-ze520kl-szklo-i6731916889.html?reco_id=be84a12d-f912-11e7-a95b-6c3be5bbf0c8&ars_rule_id=201 Wykupiłam jeszcze ubezpieczenie za 320 zł, wpłaciłam narazie pierwszą ratę i również zastanawiam się czy opłacać kolejne czy jednak powyższy zestaw ochronny wystarczy.. i nie ma sensu wydawać tyle kasy? Cytuj Link to post Share on other sites
piwot 86 Napisano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Etui i szkło to podstawa, choćby po to żeby go nie porysować, a i przed stłuczeniem choć troszkę ochroni. Ale na pewno nie jest to 100% ochrona i jak spadnie z odpowiedniej wysokości albo wyląduje po krótkim locie w jakiejś niekorzystnej pozycji to tak czy tak się potłucze. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts