DjTechnics 12 Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 ma być ten sam model z g-sync oznaczony hg75 ale kiedy się pojawi to nie wiem.Czyli nie znamy daty premiery? Szkoda, bo to chyba jedyny sensowny model na którego warto czekać, miałem na testy predatora 271hu na IPS jak dla mnie lipa jak na taki fundusz, jedyna nadzieja w tym Samsungu. Cytuj Link to post Share on other sites
EaEnki 1 Napisano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Witam jezeli chcecie zakupic ten model LC24FG73 to ja przetestowalem dwa egzemplarze i monitor ten ma wade z freesyn paski bialych pixeli. Monitor mam na serwisie - wymieniaja caly panel, prawdopodobnie cala partia jest wadliwa. Cytuj Link to post Share on other sites
DjTechnics 12 Napisano 2 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 ciekawe kiedy wyjdzie C27HG70 z g-sync i o ile będzie droższy. Są już jakieś informacje kiedy wyjdzie wersja z gsync? Cytuj Link to post Share on other sites
tonysopr4no 4 Napisano 2 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 ja olałem, kupiłem płaski IPS, mijają miesiące a wieści brak. Cytuj Link to post Share on other sites
rudnik8 0 Napisano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 A co myślicie o tym? AOC AG271QX Matryca TN. Na innym forum ludzie przekonywują mnie że nowe TNki to nie to samo co stare i to są już porządne matryce, a nie totalne dziadostwo jak kiedyś Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts