Overclock666G 133 Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Tak jak w temacie mam na oku: https://www.asus.com/pl/Motherboards/P8H61M_LX_R20/specifications/ i dołożyć do tego i3 530 tak aby komputer można włączyć i pokopać parę groszy tylko pytanie takie czy pod tę płytę podepnę 4xGTX 1060 tak aby działały w całej okazałości przy kopaniu czy też nie? Dzięki za każdą radę z góry, a osoby siedzące w temacie prosiłbym o PW. Cytuj Link to post Share on other sites
Fenio 1708 Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Zużycie energii ma znaczenie ? Ile chcesz na to przeznaczyć ? Masz już ramy DDR3 ? Do płyty którą wymieniłeś możesz podpiąć 4 karty. Potrzebne są oczywiście 3 risery. Cytuj Link to post Share on other sites
Overclock666G 133 Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 DDR3 została kostka jakaś 4GB ale sprawna, a właśnie płyty i procesora brakuje żeby to skompletować i upatrzyłem tego asusa bo chyba najtańszy na allegro, a ten i3 530 mogę kupić za 15zł. Zużycie ma takie znaczenie by jak najlepiej kopanie wyglądało pod względem cena/wydajność, stąd pomysł na GTX1060. Co do samej koparki to koło 5 koła myślałem się wyrobić. Cytuj Link to post Share on other sites
Fenio 1708 Napisano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Nie lepiej te 5000zł przeznaczyć na inwestycje w kryptowalute ? Liczyłeś za ile czasu zwróci się inwestycja biorąc pod uwagę wzrost trudności kopania ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts