ziom0070 16 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Witam Długo odkładałem zakup nowego telefonu,aż w końcu awaria obecnego LG G4(spadł z 2 piętra ) zmusiła mnie do kupna nowego.Pułap cenowy to od 800-1200. Moje wymagania: 5.2-5.5(tu raczej skłaniam się ku większemu) bateria aby wytrzymała od rana do wieczora(mam PB) min 3GB ram i na czym najbardziej mi zależy to ZASIĘG,nie wiem czy to się czymś różni ale potrzebuje takiego który będzie miał najlepszy.Mieszkam w takim miejscu że szkoda gadać... Sam przeglądałem oferty i znalazłem taki:HTC 10,Honor 8,G6 ? Może jakieś propozycje od was ? Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Zastanawiałbym się pomiędzy Honorem 8 a Huawei P9, oba modele są tego samego producenta różnią się detalami i designem, znajdziesz je np. w sferisie czy komputronik. Poza tym warto sprawdzić SG A5 . Cytuj Link to post Share on other sites
mortimer89 28 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Honor 8 zdecydowanie najlepsza opcja w tym budżecie cenowym patrząc na Twoje wymagania, na plus design, wykonanie, niezła bateria z energooszczędnym prockiem, do tego jeszcze USB typu C. Dodajmy do tego chyba najlepszy aparat w tym budżecie (albo jeden z najlepszych), podwójny, monochromatyczny z, co ważne, niewystającymi obiektywami poza linię bryły. Na minus w Twoim przypadku "tylko" 5,2" oraz fakt, że z tym modelem sięgasz górnej granicy zakładanego budżetu ( w zasadzie trochę ja nawet przekraczasz). Zasięg ok. Większą i tańszą (z jeszcze lepszą baterią) opcją będzie Redmi Note 4. Cytuj Link to post Share on other sites
ziom0070 16 Napisano 5 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Zapomniałem dodać...telefon ma być używany.Nie chcę nowego. Cytuj Link to post Share on other sites
piwot 86 Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Jeśli używany to zdecydowanie G6. Cytuj Link to post Share on other sites
ziom0070 16 Napisano 5 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Raczej używane,bo jeśli mogę dostać coś lepszego ale używanego z gw to czemu z tego nie skorzystać ? Też właśnie nad nim myślałem...a jakaś alternatywa dla niego ? Cytuj Link to post Share on other sites
piwot 86 Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Galaxy s7 ale tutaj byłbym ostrożny z używkami, ludzie lubią kombinować w samsungami. Poza tym na G6 będzie dłuższa gwarancja w większości przypadków. Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Z używanych proponowałbym LG G6, ewenutalnie szukałbym coś ze starszych flagowców Samsuga seria Galaxy. To nadal dobre telefony, posiadające przede wszystkim dobre aparaty i wyświetlacze. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts