Sonisphere 1 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Cześć wszystkim, rozważam kupno telewizora manta led4207 jako drugi monitor do gier. Budżet mam dość ograniczony, więc zdecydowałem się właśnie na taki model. W media expert w moim mieście jest dostępny za 1000 zł. Chciałbym kupić go w ME, ponieważ mam kartę podarunkową. Jednak na stronie producenta widnieje informacja o możliwości towaru z ekspozycji. I teraz nasuwa się pytanie: jak mogę sprawdzić ile godzin ma przepracowany ten telewizor? Niestety nie mogłem znaleźć żadnych informacji dotyczących sprawdzenia tego w telewizorach tej marki. Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
sokar11 22 Napisano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Nie kupuj żadnego TV firmy MANTA! 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Sonisphere 1 Napisano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Nie kupuj żadnego TV firmy MANTA! Dlaczego? Wiem, że nie jest to chiński gigant, ale ma gwarancje na 24 msc jak wszystko. Poza tym za te pieniądze nie wymagam cudów. Ma się włączyć i wyświetlać obraz Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 1003 Napisano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 W tej cenie kupisz jakiegoś Philipsa bądź Panasonica, od manty trzymamy się z daleka Cytuj Link to post Share on other sites
Sonisphere 1 Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 (edytowane) W tej cenie kupisz jakiegoś Philipsa bądź Panasonica, od manty trzymamy się z daleka A poleciłbyś jakiś model 42' powiedzmy do 1300 zł z niskim input lagiem? Edytowane 7 Stycznia 2018 przez Sonisphere Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 1003 Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/samsung-ue40j5100.bhtml 28ms input lag Cytuj Link to post Share on other sites
Sonisphere 1 Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 (edytowane) https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/samsung-ue40j5100.bhtml 28ms input lag No fajna propozycja, a coś takiego? LG LED 43LJ500V Edytowane 7 Stycznia 2018 przez Sonisphere Cytuj Link to post Share on other sites
Rust Cohle 71 Napisano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Dokładnie jak kolega wyżej mówił, Mantę omijamy. A jako ciekawostkę polecam wygooglować ostatnią afertkę z udziałem ich deski Pokazuje to rzetelność firmy... LG LED 43LJ500V a to udany model, dobrze się sprawdza pod kątem grania na konsoli, input lag 27 ms. Wyżej wspomniany samsung również się sprawdzi, tylko różnica między nimi to 3 cale, zależy ile cali tak na prawdę potrzebujesz Cytuj Link to post Share on other sites
Sonisphere 1 Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Dokładnie jak kolega wyżej mówił, Mantę omijamy. A jako ciekawostkę polecam wygooglować ostatnią afertkę z udziałem ich deski Pokazuje to rzetelność firmy... LG LED 43LJ500V a to udany model, dobrze się sprawdza pod kątem grania na konsoli, input lag 27 ms. Wyżej wspomniany samsung również się sprawdzi, tylko różnica między nimi to 3 cale, zależy ile cali tak na prawdę potrzebujesz Mam dokładnie 99 cm miejsca ma tv, 43 cale wchodzi na styk. Super, w takim razie wezmę tego LG, dzięki bardzo Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts