Adixxx 33 Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 No aktualnie to chyba LG Optimus 2X, ale jest dość drogi i poczekałbym trochę aż pojawią się inne 2-rdzeniowe telefony. Najlepiej zobacz sobie nowy katalog Play'a, może zaciekawi Cię coś nowego: http://www.playmobile.pl/pl/telefony/index.html Cytuj Link to post Share on other sites
Antek.84 2 Napisano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Tylko nie wiem czy aż taka moc mi jest potrzebna. Cytuj Link to post Share on other sites
Adixxx 33 Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 To się nie zastanawiaj tylko bierz DHD, na pewno będziesz bardzo zadowolony. Poważny telefon dla poważnych ludzi, nie to, co zabaweczka SGS. Cytuj Link to post Share on other sites
Antek.84 2 Napisano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Też nad nim poważniej myślałem. Może ktoś się orientuje jaka najlepiej taryfę z internetem w Orange wziąć, na stronie pisze co innego w salonie pierdzielą co innego i weź tu bądź mądry tak w granicach +/-stówki. Cytuj Link to post Share on other sites
Antek.84 2 Napisano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Rzuciło mi się w oczy ostanio, że niedługo na rynek wejdzie Tegra 3, więc cena 2 powinna spać co automatycznie spowoduje spadek telefonów z tym prockiem, gdzie będzie on montowany w niżej klasie telefonów. Cytuj Link to post Share on other sites
Eregus 2 Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Za niedługo? Raczej nie. Jak wyjdzie nowy model procka, to trzeba poczekać za 3 miechy aż go zaprezentują, a potem kolejne 2 aż wejdzie do sprzedaży. Poza tym A9 (SGS2, iPad) jest lepsze od Tegry. Cytuj Link to post Share on other sites
Adixxx 33 Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Pamiętaj, że urządzenia oparte o jakiś układ wychodzą najczęściej rok po zaprezentowaniu tego układu. Trzeba przecież przejść przez długi proces projektowania i testowania telefonu. Tegra 3 ma mieć premierę z tego co pamiętam w tym roku więc na telefony/tablety z tym układem trzeba będzie poczekać rok od jej premiery. Wszystkie high-endowe układy SoC są budowane na bazie Cortexów ze zmienionymi układami graficznymi. Tegra2 jest już dosyć stara i nie ma szans z PowerVR SGX543 a tym bardziej z Mali400. Cytuj Link to post Share on other sites
Antek.84 2 Napisano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Dzięki za naświetlenie sprawy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts