Kiziea 4 Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Próbuję odinstalować cały dzień AVG i za nic w świecie nie mogę tego zrobić, próbowałem już ponownie instalować, naprawiać i usuwać przez plik exe ze strony producenta i nic. Brakuje cały czas jakiegoś pliku html, ogólnie program zaczął wariować i wszędzie widzi wirusy. Miał ktoś taki problem i wie ja można się z nim uporać i pozbyć tego ustrojstwa? Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 A próbowałeś Your Uninstaller'em? Ja z niego korzystam i jak dotąd mnie nie zawiódł. Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiekf 0 Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Spróbuj tego http://aa-download.avg.com/filedir/util/avg_arm_sup_____.dir/avgremover.exe Cytuj Link to post Share on other sites
dawiduser143 12 Napisano 25 Maja 2011 Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 mozesz tez odinstalowac w trybie awaryjnym Cytuj Link to post Share on other sites
Evil_Genius 1 Napisano 25 Maja 2011 Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Spróbuj REVO uninstaller. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts