emyyyl 0 Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam! Proszę o doradzenie przy wyborze klawiatury. Dużo piszę, więc chciałbym żeby była ergonomiczna, a koszt nie większy niż 100zł. Zastanawiam się nad Microsoft Comfort Curve Keybord 2000, lecz opinie są różne. Proszę też o Waszą opinię na temat Logitech UltraX Black Premium Keyboard, która się cieszy dobrą renomą jeśli chodzi o komfort pisania. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam! Proszę o doradzenie przy wyborze klawiatury. Dużo piszę, więc chciałbym żeby była ergonomiczna, a koszt nie większy niż 100zł. Zastanawiam się nad Microsoft Comfort Curve Keybord 2000, lecz opinie są różne. Proszę też o Waszą opinię na temat Logitech UltraX Black Premium Keyboard, która się cieszy dobrą renomą jeśli chodzi o komfort pisania. PozdrawiamJa osobicie Ci polecam Logitech UltraX Black Premium Kayboard poniewaz posiadam ja juz od ok. 3 lat i jestem z niej bardzo zadowolony nie ma co narzekac bardzo dobrze komfortowo sie na niej pisze jest cichutka nie wymienilbym jej na nic innego tylko polecam kolor czarny bo jedyny minus tej klawiatury to ze ja mam ja posrebrzana i to sie sciera po jakims czasie i nie ciakawie wyglada lepiej wez juz w kolorystyce czarnej nie powinno byc tego problemu. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
emyyyl 0 Napisano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ok, dzięki za sugestie, może ktoś jeszcze się wypowie?? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts