ziom0070 16 Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Witam Szukam telefonu dla taty do max 1000zł oczywiście im taniej tym lepiej.Nowy lub używany. Czego oczekuje: 4.7-4.8 max 5cali dobra bateria I tyle,telefon głównie będzie używany do dzwonienia i przeglądania internetu. Co w tej kwocie szukać ? Cytuj Link to post Share on other sites
kartofel24 81 Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Ciężko o coś dobrego z tak małym ekranem. Ja bym kupił Redmi 4x, moim zdaniem nie warto dokładać bo nie dostaniesz nic spektakularnego. Mimo to dam kilka innych propozycji, bateria od najlepszej. xiaomi redmi 4x, warto rozważyć wersje redmi 4 note z mocniejszym prockiem ale ekran 5,5 cala lenovo k6 samsung j5 2017 motorola g5s motorola g5 plus huawei p10 lite Cytuj Link to post Share on other sites
vikingpl 28 Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 A LG Q6 za 849 w X-kom (chyba dzisiaj tylko)? 5.5 cala co prawda ale w tej cenie bardzo dobry telefon. Cytuj Link to post Share on other sites
ziom0070 16 Napisano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Myślę że redmi x4 będzie odpowiedni.Nie widzę sensu dopłacania do lepszego procka bo i tak tata tego nie wykorzysta:D Ten będzie się marnował u niego.Ekran 5.5 nie wchodzi w rachubę,bo jest dla niego zbyt wielki.X4 można poniżej 600zł wyrwać także chyba ku niemu się skuszę. Cytuj Link to post Share on other sites
piwot 86 Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Bardzo dobry i rozsądny wybór Remi 4X, spełni wszystkie wymagania Cytuj Link to post Share on other sites
vikingpl 28 Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Ja bym nie patrzył na rozmiar ekranu tylko łączny wymiar telefonu. Co z tego że mały ekran jak np ramki grube. 2GB ramu to może być za mało a chyba ta wersja jest poniżej 600. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Poniżej 600 zł jest wersja 3GB RAM Cytuj Link to post Share on other sites
mesiah1989 36 Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 (edytowane) Jak dobra bateria to Lenovo P2:) Tylko to 5.5 cala i dość spory telefon także pewnie odpada. Jak dla mnie świetny fon. Edytowane 23 Grudnia 2017 przez mesiah1989 Cytuj Link to post Share on other sites
ChaoticSerpent 0 Napisano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Witam Szukam telefonu dla taty do max 1000zł oczywiście im taniej tym lepiej.Nowy lub używany. Czego oczekuje: 4.7-4.8 max 5cali dobra bateria I tyle,telefon głównie będzie używany do dzwonienia i przeglądania internetu. Co w tej kwocie szukać ? Ja polecam Huawei P9 LITE Mini. Ma 5 cali a le wydaje się troszeczkę mniejszy. Jest lekką podróbą iphona, chociaż jak się lepiej zastanowić to każdy telefon jest podróbą Appla. Poza tym polecam Lumie Nokii skoro ma służyć tylko do dzwonienia i przeglądania neta. To wszyskkkko. Cytuj Link to post Share on other sites
mesiah1989 36 Napisano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 8 Lite i dwie sztuki P9 Lite wygięły się. Telefony u mnie w rodzinie. Temat jest poruszany na forach i to nie bajki. Telefony niby działają, a ekrany nie pękają ale się wyginają i koniec. Nawet te noszone w etui i w torebce. Za to zwykłe P9 bez Lite to fajny fon i nic złego po roku się z nim nie dzieje. Cytuj Link to post Share on other sites
piwot 86 Napisano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Ja polecam Huawei P9 LITE Mini. Ma 5 cali a le wydaje się troszeczkę mniejszy. Jest lekką podróbą iphona, chociaż jak się lepiej zastanowić to każdy telefon jest podróbą Appla. Poza tym polecam Lumie Nokii skoro ma służyć tylko do dzwonienia i przeglądania neta. To wszyskkkko. Zastanawiam się gdzie dostrzegłeś podobieństwa do iPhona? Ja poza tym, że mają w tym samym miejscu wyświetlacz, nie widzę. Co do samego P9Lite, to sie po prostu nie opłaca, w jego cenie można kupić inne bardziej opłacalne, wymienione w wątku smartfony. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts