prezes912 0 Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 WitamMam pierwszy raz intela na amd tego nie zaużywałem. Temperatury skaczą podczas użytkownia mam np 31 włącze chrome i coś 41 i zachwile 32 34 i tak co chwile się temperatura zmienia w grasz tak samogram wieśka mam max 52 zaraz spada do 49 47 wraca do 50 itp sprawdziłem na wszystkich możliwych programach i to samomam tak samo jak ten na yt może mi powiedzieć dlaczego tak ? chłodzenie mam SilentiumPC Spartan 3 LT HE1012 pasta nałożona MX2 Cytuj Link to post Share on other sites
Olszan 3 Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Masz włączony tryb turbo. Skaczą i spadają Ci taktowania procesora. Dlatego też temperatur rosną i spadają. Normalna rzecz. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
prezes912 0 Napisano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 czytałem dużo wątków o tych kaby lake i pełno wpisów w internecie , zawsze wymienić procek mogę ale nie wiem czy jest sens[list=] wykresy napięć dużo ich nie wiem któryjeszcze jedenjak juz tyle zdjęc wrzucam to dorzucę normalna temp jak nic nie robiłem 29-31 stopnitutaj jak wejdę na mozzile i polatam po necie nagły skok do 38 40 i zachwile wraca do 31 i tak w kółko Cytuj Link to post Share on other sites
Morfiks 17 Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Pytanie zasadnicze, w czym jest problem? Bo przedstawione przez Ciebie dane są normą dla procesorów. Nic tutaj nadzwyczajnego nie ma. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts