Zawik 2 Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Witam, Poszukuję w miarę wygodny fotel do 300 zł. Wiem, że nie mogę oczekiwać cudów jak za fotel za taki budżet, ale chcę aby był wygodny. Co najlepszego polecicie do 300 zł?W oko wpadły mi: 1 Fotel 2 Fotel 3 Fotel Pozdrawiam! Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 nr 2 skóra/skóro podobne - nie 3 za niskie oparcie Cytuj Link to post Share on other sites
Zawik 2 Napisano 18 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 nr 2 skóra/skóro podobne - nie 3 za niskie oparcie A znajdę coś lepszego w tej cenie? Bo fotel kosztuję ~200 zł, więc jestem w stanie dopłacić jeszcze 100 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
BriHecato 0 Napisano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Markus w ikei za 499zł (jeden z wariantów kolorystycznych na promocji) - 10letnia gwarancja więc jak zacznie coś trzeszczeć to od razu jedziesz - paru znajomych ma i sobie chwalą, w mojej ocenie 4liter nie urywa - odchyla się oparcie ale nie ma kołyski Na plus może jedynie że mechanizm jeśli ma więcej niż 1 dźwignię powinien być porządniejszy Przepatrzyłem wszystko w kilku marketach i fotele za 150zł a te za 700 różnią się tylko siedziskiem i nogami - siłownik i mechanizm taki sam kiepski. Cytuj Link to post Share on other sites
onixide 0 Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 mam chyba identyczny jak ten nr 2 - nigdy więcej. Cytuj Link to post Share on other sites
Zawik 2 Napisano 24 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 (edytowane) Za ok. tydzień będę kupował fotel. Najbardziej teraz jestem przekonany do Markusa z Ikei. Czy jest jakiś fotel, do którego warto dopłacić te kilka stówek? Jeśli nie to biorę tego Markusa. Niestety, ale w pobliżu mnie nie ma żadnych sklepów, gdzie mógłbym dobrać pod siebie fotel, jedynie Katowice, ale to ~80 km.Edit: Co sądzicie o tym? https://meblujdom.pl/fotel-obrotowy-q-229-dla-gracza-i-biura-id5678.html Edytowane 24 Grudnia 2017 przez Zawik Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts