Longeroos18 0 Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam!!Mam mały problem dotyczący glośnikow LEGGIERO MT - 342!!Kumpel chcial abym mu sprawdzil czy u mnie chodza bo u niego zawsze chodzily tylko dwa...wiec mowie daj to spr!!No i jak podlaczam do swojego kompa to jest tak samo!!Albo graja dwa glosniki przednie...albo dwa tylnie...albo centralny i "subwufer"no i tylko dwa...jak przelaczam wtyczki!!Ani razu nie wlacza sie wszystkie 5 ...jestem bezradny!!! i tak caly czas ...nie wiem o co chodzi??OD glosnikow wychodza trzy wtyczki...a ja u siebie pod plyte do glosnikow mam tylko jedno wejscie bo reszta jest do mikrofonu i sluchawek!!I tak wlasnie mysle czy nie jest potrzebna tutaj karta dzwiekowa zeby to wszystkie glosniki zaczely dzialac??Jak myslicie??Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Jak masz zintegrowana karte dzwiekowa? moze trzeba odpowienio ustawic w programie ktory zapewne masz na plycie od plyty glownej Cytuj Link to post Share on other sites
Longeroos18 0 Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 OK Dzieki:DDziala wszystko!!Jestes wielki:)Pozdro:) Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 OK Dzieki:DDziala wszystko!!Jestes wielki:)Pozdro:)Spoko ja mialem ten sam problem ale z realtekiem i musialem odpowiednio skonfigurowac wlasnie w programie od karty dzwiekowej Polecam sie na przyszlosc hehe Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts