rafcik_er 2 Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Witam. Mam laptopa MSI GE60 2OE. i5 4200m GTX 765m Problem polega na tym że dziś nagle się coś popsuło. Otóż obraz przesyłany z laptopa po HDMI do monitora wygląda normalnie, ale gdy odpalę grę obraz się psuje. Na ekranie laptopa wszystko wygląda OK. Podpinałem 2 monitory, na obu to samo. Więc to nie wina monitora. Oraz podpinałem różnymi kablami HDMI, więc też wykluczam winę kabla. Ktoś ma jakieś pomysły? Czy po prostu HDMI padło? http://imgie.pl/images/2017/12/13/IMG_20171213_184948a0af6.jpg Doszedłem sam o co tu biega. Otóż sterownik Intel HD Graphics się zaktualiował, a ta aktualizacja powoduje u mnie takie akcje jak wyżej. Usunąłem sterownik. W10 zainstalował starszy sam. I wszystko hula ładnie. Problem w tym, że ten sterownik w przeciągu godziny znów się zaktualizował do tego najnowszego i znów mam jazdy. Pytanie: jak wyłączyć możliwość aktualizacji tego sterownika? Wszedłem we właściwości tej karty graficznej, przywróciłem wcześniejszą wersję sterownika. Czy ta operacja już nie pozwoli mu się aktualizować? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts