witekSs 3 Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Witam. W swoim komputerze mam zamontowany dysk 250GB Lecz jak dla mnie to za mało Czy jeśli zakupie dysk zewnętrzny 1TB pod USB 2.0 i zainstaluje na nim gry to nie będę miał problemów z odpaleniem tych gier? Lub jeśli je włączę to nie będzie problemu ze ścinaniem się? Nie wiem co zrobić. Czy kupić nowy dysk twardy czy zewnętrzny:) Wolałbym tą drugą opcję, lecz chce najpierw zobaczyć wasze zdanie na ten temat PS: Zbytnio nie chcę zgrywać wszystkiego z dysku na dysk dlatego wolałbym wybrać tą drugą opcję Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 kup lepiej wewnętrzny będzie szybszy niż usb 2.0 Cytuj Link to post Share on other sites
witekSs 3 Napisano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 dzięki wielkie:) Cytuj Link to post Share on other sites
-Rav- 0 Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Też się tak przymierzam do dysku zewnętrznego (na zdjęcia) i nasuwa mi się pytanie... Czy USB 2.0 w PC da radę zasilić dysk z USB 3.0? Że w ogóle zasila to wiem ale jak ma się jedno do drugiego :oops: PS.: Jak długo może poleżeć dysk bez zasilania? (Na pewno sporo, ale kto pyta... ) Cytuj Link to post Share on other sites
munia09 0 Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 http://allegro.pl/hit-dysk-500gb-usb-3- ... 24298.html CO myślicie o tym dysku?? a może macie jakieś inne propozycje Cytuj Link to post Share on other sites
NeurOn55 0 Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Proponuje Samsung S2 a nawet polecam z czystym sumieniem. Cichy szybki i bezawaryjny. http://www.komputronik.pl/index.php/pro ... Black.html Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
munia09 0 Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 tylko tak do 220zł max Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts