Aurorius 3 Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Witam mam niemały problem, potrzebuję zakupić głośniki do kompa, głownie chodzi o granie, czasem posłuchać muzyki jest masa fajnych sprzętów, myślałem o jakichś głośnikach 2.0, Edifier Studio R1280T są w fajnej cenie tylko tu pojawia się problem... kompletnie nie mam miejsca na biurku aby je postawić, na dobrą sprawę najwygodniej było by upchnąć soundbar pod monitorem tylko opinie na temat tego typu sprzętu wszyscy widzą jakie są myślałem nad uchwytami na ścianę ale to też raczej odpada kończą mi się już pomysły, może przeoczyłem jakieś ciekawe głośniczki w systemie 2.0 lub 2.1 które są niskie ewentualnie poziome? budżet jakim dysponuję to jakieś 700zł uprzedzając pytanie - tak muszą być głośniki, słuchawki odpadają Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Jakiej porady oczekujesz? Wszystko sam napisaleś tylko chcesz żeby ktoś dał Co szanse żeby się oszukiwać? Cytuj Link to post Share on other sites
Aurorius 3 Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 może ktoś by polecił jakieś głośniki wielkości Audioengine A2+ tylko w trochę rozsądniejszej cenie Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Wiesz jak jest nic innego sie nie wymyśli są jeszcze presonus eris 4.5. A jak dobrze poszukasz to znajdziesz e5 za 700 tylko tu już by się jakiś interfejs sprzydal. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts