Kicek12 0 Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Witam, czy ktoś może polecić mi firmę, które oferuje serwery dedykowane w polsce? chodzi mi o ping, zamierzam potawic tam serwer z grą dla polskich graczy , potrzebuje tez dobrego pewnego łącza i dobrego procka. Cytuj Link to post Share on other sites
Platoon.l 1 Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 a jaki budżet? bo to dość ważne w ocenie i mozliwości polecenia Cytuj Link to post Share on other sites
Kicek12 0 Napisano 28 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 do 250 zł, potrzebuje dość mocnego serwera Cytuj Link to post Share on other sites
Platoon.l 1 Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 w takim razie moge Ci polecić serwer PREMIUM w ofercie firmy https://serwerydedykowane.pl/idealnie nadaje sie jako serwer gier, ma mocny procesor i dobre łącze. Co najważniejsze dla serwerów gier posiada on dodatkową ochrone w postaci ich sprzętowego firewalla, który jest na prawde porządnie skonfigurowany. czytajac opinie ludzie w internecie zauwazylem że firma zaczyna rozkwitać bo co raz wiecej pozytywnych komentarzy pojawia sie na forach czy facebooku. Poleciłbym Ci cos jeszcze ale niestety z polskiej lokalizacji, która jest w dobrej cenie i spełnia twoje oczekiwania przychodzi mi do głowy tylko to, pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts