karolam 0 Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 (edytowane) Hej, szukam nowego telefonu w cenie około 1500 złotych ( plus minus 200 zł). Zależy mi żeby miał dobry aparat, możliwość dołączenia karty pamięci, baterii na której przy umiarkowanym użytkowaniu wytrzyma więcej niż pół dnia. Najlepiej w miarę dobry procesor żeby się nie zacinał od samego początku, czytnik linii papilarnych też byłby mile widziany. Przekątna ekranu najlepiej 5 cali lub nieco więcej. No i oczywiście takie drobiazgi typu dioda LED, dobry design też najlepiej jakby były. Celuję raczej w nowy telefon, zdecydowanie nie iPhone. Co do marki myślę nad jakimś LG, mam LG G4c od 2,5 roku który jest w porządku ale zaczyna już nieco gorzej działać (rzucił mi się w oczy LG G6 - jakie macie opinie?). Macie jakieś sprawdzone lub polecane przez kogoś znajomego telefony tego typu? [zakup planuję najwcześniej na koniec stycznia] Edytowane 21 Listopada 2017 przez karolam Cytuj Link to post Share on other sites
Kasspero 992 Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Dorzuć 300zł do S7 i będziesz zadowolony Cytuj Link to post Share on other sites
technoManiak 1 Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Hej, szukam nowego telefonu w cenie około 1500 złotych ( plus minus 200 zł). Zależy mi żeby miał dpamieciarat, możliwość dołączenia karty pamięci, baterii na której przy umiarkowanym użytkowaniu wytrzyma więcej niż pół dnia. Najlepiej w miarę dobry procesor żeby się nie zacinał od samego początku, czytnik linii papilarnych też byłby mile widziany. Przekątna ekranu najlepiej 5 cali lub nieco więcej. No i oczywiście takie drobiazgi typu dioda LED, dobry design też najlepiej jakby były.Celuję raczej w nowy telefon, zdecydowanie nie iPhone. Co do marki myślę nad jakimś LG, mam LG G4c od 2,5 roku który jest w porządku ale zaczyna już nieco gorzej działać (rzucił mi się w oczy LG G6 - jakie macie opinie?).Macie jakieś sprawdzone lub polecane przez kogoś znajomego telefony tego typu?[zakup planuję najwcześniej na koniec stycznia] Mogłyś kupić Huawei Mate 10 lite Ekran 5.9' Full HD + 2:1Kirin 659 4 GB RAM 64 wbudowanejGłówny aparat 16+2 MpixPrzedni 13+2MpixBateria 3340 mAhKarta pamieciCzytnik linii papilarnychWysłane z mojego HUAWEI LYO-L01 przy użyciu TapatalkaHej, szukam nowego telefonu w cenie około 1500 złotych ( plus minus 200 zł). Zależy mi żeby miał dobry aparat, możliwość dołączenia karty pamięci, baterii na której przy umiarkowanym użytkowaniu wytrzyma więcej niż pół dnia. Najlepiej w miarę dobry procesor żeby się nie zacinał od samego początku, czytnik linii papilarnych też byłby mile widziany. Przekątna ekranu najlepiej 5 cali lub nieco więcej. No i oczywiście takie drobiazgi typu dioda LED, dobry design też najlepiej jakby były.Celuję raczej w nowy telefon, zdecydowanie nie iPhone. Co do marki myślę nad jakimś LG, mam LG G4c od 2,5 roku który jest w porządku ale zaczyna już nieco gorzej działać (rzucił mi się w oczy LG G6 - jakie macie opinie?).Macie jakieś sprawdzone lub polecane przez kogoś znajomego telefony tego typu?[zakup planuję najwcześniej na koniec stycznia] http://m.benchmark.pl/testy_i_recenzje/polecane-smartfony-do-1500-zl.html Tu masz różne smartfony do 1500złWysłane z mojego HUAWEI LYO-L01 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Link to post Share on other sites
piwot 86 Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Nie mam tutaj żadnych wątpliwości, LG G6 to idealny model dla Ciebie, wielkościowo jest jak zwyczajny smartfon 5,2/,53cala. Ma super aparat, bedzie Twoim kolejnym LG i obecnie na ebay można go kupić za 1400zł. W kraju za 1600, a myślę, że jeśli masz czas i nie chcesz brac z ebay to możesz poczekać na jakieś super promocje świąteczne, a może i nawet w ten piątek(black friday) gdzieś będzie poniżej 1500zł. Będziesz zadowolony, 1 Cytuj Link to post Share on other sites
karolam 0 Napisano 22 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Dzięki za odpowiedzi. Rzucił mi się jeszcze w oczy Huawei P10 lite - coś więcej może o nim możecie powiedzieć? Cytuj Link to post Share on other sites
piwot 86 Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 P10 lite, poprawny smartfon. Zdjęcia robi ok, budowa ok, wygląd ok, bateria ok, wyświetlacz ok. W swojej klasie i cenie jest po prostu ok, godny polecenia. Jednak jest klasę niżej od G6. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
woonkey 5 Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 szukam po tym ebaju tego g6 za 1400 ale nie mogę znaleźć. Chcę żonie kupić telefon i obecnie skłaniam się do nowego p9 za ok 1000-1100 ale gdyby się znalazł nowy g6 za 1400 to bym zamówił. początkowo celowałem w jakiegoś RN4 ale dobry aparat jest kluczowy Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 LG G6 nie ma diody powiadomień do przyzwyczajenia xd jest always on display xdSam się wahałem pomiędzy LG G6 a Huawei'em Mate 10 Lite który mi się nieziemsko spodobał ale jednak G6 to flagowiec i padło na niego wybór zostawiam Tobie Cytuj Link to post Share on other sites
Longhorn 595 Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 LG G6 za 1400 masz tutaj https://www.pepper.pl/promocje/lg-g6-w-cenie-1470-z-z-przesyka-do-polski-59743 1 Cytuj Link to post Share on other sites
karolam 0 Napisano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Bartek5035 a jak ten G6? Jesteś zadowolony i wszystko z nim okej? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts