Skocz do zawartości

Jaki smartfon do 1500 zł?

Recommended Posts

Hej, szukam nowego telefonu w cenie około 1500 złotych ( plus minus 200 zł). Zależy mi żeby miał dobry aparat, możliwość dołączenia karty pamięci, baterii na której przy umiarkowanym użytkowaniu wytrzyma więcej niż pół dnia. Najlepiej w miarę dobry procesor żeby się nie zacinał od samego początku, czytnik linii papilarnych też byłby mile widziany. Przekątna ekranu najlepiej 5 cali lub nieco więcej. No i oczywiście takie drobiazgi typu dioda LED, dobry design też najlepiej jakby były.

Celuję raczej w nowy telefon, zdecydowanie nie iPhone. Co do marki myślę nad jakimś LG, mam LG G4c od 2,5 roku który jest w porządku ale zaczyna już nieco gorzej działać (rzucił mi się w oczy LG G6 - jakie macie opinie?).

Macie jakieś sprawdzone lub polecane przez kogoś znajomego telefony tego typu?

[zakup planuję najwcześniej na koniec stycznia] 

Edytowane przez karolam

Hej, szukam nowego telefonu w cenie około 1500 złotych ( plus minus 200 zł). Zależy mi żeby miał dpamieciarat, możliwość dołączenia karty pamięci, baterii na której przy umiarkowanym użytkowaniu wytrzyma więcej niż pół dnia. Najlepiej w miarę dobry procesor żeby się nie zacinał od samego początku, czytnik linii papilarnych też byłby mile widziany. Przekątna ekranu najlepiej 5 cali lub nieco więcej. No i oczywiście takie drobiazgi typu dioda LED, dobry design też najlepiej jakby były.Celuję raczej w nowy telefon, zdecydowanie nie iPhone. Co do marki myślę nad jakimś LG, mam LG G4c od 2,5 roku który jest w porządku ale zaczyna już nieco gorzej działać (rzucił mi się w oczy LG G6 - jakie macie opinie?).Macie jakieś sprawdzone lub polecane przez kogoś znajomego telefony tego typu?[zakup planuję najwcześniej na koniec stycznia]
Mogłyś kupić Huawei Mate 10 lite Ekran 5.9' Full HD + 2:1Kirin 659 4 GB RAM 64 wbudowanejGłówny aparat 16+2 MpixPrzedni 13+2MpixBateria 3340 mAhKarta pamieciCzytnik linii papilarnychWysłane z mojego HUAWEI LYO-L01 przy użyciu Tapatalka
Hej, szukam nowego telefonu w cenie około 1500 złotych ( plus minus 200 zł). Zależy mi żeby miał dobry aparat, możliwość dołączenia karty pamięci, baterii na której przy umiarkowanym użytkowaniu wytrzyma więcej niż pół dnia. Najlepiej w miarę dobry procesor żeby się nie zacinał od samego początku, czytnik linii papilarnych też byłby mile widziany. Przekątna ekranu najlepiej 5 cali lub nieco więcej. No i oczywiście takie drobiazgi typu dioda LED, dobry design też najlepiej jakby były.Celuję raczej w nowy telefon, zdecydowanie nie iPhone. Co do marki myślę nad jakimś LG, mam LG G4c od 2,5 roku który jest w porządku ale zaczyna już nieco gorzej działać (rzucił mi się w oczy LG G6 - jakie macie opinie?).Macie jakieś sprawdzone lub polecane przez kogoś znajomego telefony tego typu?[zakup planuję najwcześniej na koniec stycznia]
http://m.benchmark.pl/testy_i_recenzje/polecane-smartfony-do-1500-zl.html Tu masz różne smartfony do 1500złWysłane z mojego HUAWEI LYO-L01 przy użyciu Tapatalka
  • Popieram 1

Nie mam tutaj żadnych wątpliwości, LG G6 to idealny model dla Ciebie, wielkościowo jest jak zwyczajny smartfon 5,2/,53cala.

Ma super aparat, bedzie Twoim kolejnym LG i obecnie na ebay można go kupić za 1400zł. W kraju za 1600, a myślę, że jeśli masz czas i nie chcesz brac z ebay to możesz poczekać na jakieś super promocje świąteczne, a może i nawet w ten piątek(black friday) gdzieś będzie poniżej 1500zł.

Będziesz zadowolony,

• Popieram 1