perzu 0 Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Witam, Planuje w najbliższym czasie zmienić telefon budżet to ok 1000zł, ale jestem wstanie dopłacić te parę złotych więcej. Zależy mi żeby telefon podziałał mi jak najdłużej, mam zamiar używać go tak naprawdę tylko do przeglądania internetu i social media, no i oczywiście dzwonienia i wysyłania smsów. Fajnie jakby miał całkiem przyjemny głośnik, wyświetlacz nie musi być fhd, ale dobrze jakby był. Nie robię zbyt wielu zdjęć, raczej większość smartfonów w tej cenie spełni moje wymagania. Telefony powyżej 5,5 cala nie wchodzą w grę. Póki co zastanawiałem się nad Xiomi A1 i Lenovo P2, ale chętnie rozważe też inne propozycję. Ważne żeby telefon był dostępny w Polsce, nie chcę ściągać go z zagranicy, żeby nie mieć problemów z gwarancją. Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 W tej cenie rozważyłbym Huaweia P9 - świetny czytnik linii, doby podwójny aparat z trybem monochromatycznym, szybkie ładowanie, ładny design. Stosunek cena/jakość wypada bardzo dobrze i nie ma się do czego przyczepić. Model dostępny w sferis czy xcom. Cytuj Link to post Share on other sites
technoManiak 1 Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Witam, Planuje w najbliższym czasie zmienić telefon budżet to ok 1000zł, ale jestem wstanie dopłacić te parę złotych więcej. Zależy mi żeby telefon podziałał mi jak najdłużej, mam zamiar używać go tak naprawdę tylko do przeglądania internetu i social media, no i oczywiście dzwonienia i wysyłania smsów. Fajnie jakby miał całkiem przyjemny głośnik, wyświetlacz nie musi być fhd, ale dobrze jakby był. Nie robię zbyt wielu zdjęć, raczej większość smartfonów w tej cenie spełni moje wymagania. Telefony powyżej 5,5 cala nie wchodzą w grę. Póki co zastanawiałem się nad Xiomi A1 i Lenovo P2, ale chętnie rozważe też inne propozycję. Ważne żeby telefon był dostępny w Polsce, nie chcę ściągać go z zagranicy, żeby nie mieć problemów z gwarancją. Huawei P10 lite http://www.mgsm.pl/pl/katalog/huawei/p10lite/ Wysłane z mojego HUAWEI LYO-L01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
piwot 86 Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 A1 byłby ok. Możesz też rozejrzeć się za Moto G5s Plus. Myślę, że coś z czystym androidem było by dla Ciebie najlepsze, nie zwolni za szybko i starczy do przeglądania neta przez kilka lat. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts