Skocz do zawartości

Recommended Posts

Siemka komputerowcy :D mam nadzieję,że pomożecie mi znaleźć kompa ogólnie gram na konsoli na PC to tylko Heros czy Cywilizacja, ale mój 8 letni złomek już tak głośno chodzi,że jestem zmuszony go wymienić, już nawet żona na niego narzeka.  Co prawda za dużo nie gram ,ale fajnie by było jakby był w miarę dobry do grania przynajmniej jakieś 2 latka.

Sama puszka bez monitora jakbyście byli mili podać podzespoły poprosił bym uprzejmie 2 opcje

tańsza do 1500zł

droższa do 2100zł

Edytowane przez Zbylek13

Procesor: Intel Pentium G4600 /3.6GHz | Płyta Główna: AsRock H110M-HDV R3.0 | Pamięć RAM: GoodRam 8GB 2400MHz CL15 Iridium | Karta graficzna: Asus GeForce GTX1050Ti Expedition 4GB | HDD: Western Digital Blue 1 TB | Zasilacz: XFX Core TS 450W | Obudowa: SilentiumPC Regnum RG1 (Pure Black)

2069 zł. + Kody na darmowe złożenie i wysyłkę przy zakupie w esc.pl do wpisania w komentarzu do zamówienia: X98TY2AZ + dostawa

Procesor: Intel Pentium G4600 /3.6GHz | Płyta Główna: AsRock H110M-HDV R3.0 | Pamięć RAM: GoodRam 8GB 2400MHz CL15 Iridium | Karta graficzna: Gigabyte GeForce GT1030 Silent 2GB | HDD: Western Digital Blue 1 TB | Zasilacz: Corsair VS 350W | Obudowa: SilentiumPC Brutus M10 Pure Black

1609 zł.

Zestawy z nowych części, ten do 1500 zł. można by było taniej w używkach kupić z wydajniejszą kartą. Niestety brak SSD.. Wszytko zależy od gier jakie będziesz chciał przez te dwa lata odpalać.

Edytowane przez smoke

Jeśli budżet pozwala można grać w 4K, gry lepiej wyglądają w wyższych rozdzielczościach.

Zestaw z używanych części, z monitorem:

2125 zł.

Ewentualnie  dopłata do wyciszonej obudowy SilentiumPC Pax M70 Pure Black i karta MSI GeForce CUDA GTX660

2129 zł
Edytowane przez smoke