marcin4670 12 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Witam. W Sony Vegas Pro 12.00 jak chce wyrenderować film to jest tylko do wyboru rozszerzenie mxf. Da się to w ogóle na yt wstawić w takim rozszerzeniu? W Avidemux jak chce zapisać video to nie ma żadnego rozszerzenia tylko napis "Wszystkie pliki". Co mam zrobić żeby zapisać w takim formacie w jakim było czyli .mp4? Jak dodać te rozszerzenia do programów np. mp4, .mkv, .avi itp. Szukałem już z godzinę i nie wiem, a znając życie to pewnie problem banalny... Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
adamjk 17 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 "Szukałem już z godzinę i nie wiem" Słabo ci idzie z szukaniem, np. jeśli w Avidemux wybierzesz jako muxer mp4, to zachowujesz plik jako "twoja_nazwa.mp4". I to byłoby na tyle. Powodzenia w dalszym szukaniu. Cytuj Link to post Share on other sites
marcin4670 12 Napisano 18 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 "zachowujesz plik jako "twoja_nazwa.mp4" I to byłoby na tyle." To akurat była pierwsza rzecz jakiej próbowałem i nie działa. Cytuj Link to post Share on other sites
adamjk 17 Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 "zachowujesz plik jako "twoja_nazwa.mp4" I to byłoby na tyle." To akurat była pierwsza rzecz jakiej próbowałem i nie działa. Przed chwilą otworzyłem plik 1.mp4, wybrałem opcje video -> copy, audio -> copy oraz output -> mkv muxer. Po wybraniu opcji save pojawiło się okno z propozycją zapisania w tym samym folderze pliku 1.mkv. Po kilku sekundach plik był zapisany. W przypadku wybrania output -> mp4 muxer podpowiedź będzie 1_edit.mp4. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts