BartekGLV 0 Napisano 15 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Witam. Mam zamiar kupić drukarkę. Myślę że tak do 350 zł to max. Która za tą cenę będzie dobra? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Dakero 8 Napisano 15 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 (edytowane) Dużo drukujesz? koniecznie laser? Swojego czasu szukałem drukarki do firmy i upatrzyłem brothera dcp-t500 kosztuje 500-600zł i jest atramentowa, lecz nie ma cartridge jak zwykła atramentówka, tylko zbiorniczki do wlewania atramentu,koszt czarnego druku 27zł 6000 stron, przy oryginalnym atramencie, kolor wystarcza na 5000 stron i też grosze kosztuje. Nic się nie skleja, nie brudzi, a ekonomia tej drukarki bije wszystkie inne na głowę. Zastanów się czy nie dopłacić i kupić tego brothera, przy 350zł toner w laserze wystarczy na 1000 do 2000 stron i kosztuje ~~100zł I brother przy kupnie nowej drukarki, daje wszystkie tusze do pełna Edytowane 15 Listopada 2017 przez Dakero Cytuj Link to post Share on other sites
BartekGLV 0 Napisano 16 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Dużo drukujesz? koniecznie laser? Swojego czasu szukałem drukarki do firmy i upatrzyłem brothera dcp-t500 kosztuje 500-600zł i jest atramentowa, lecz nie ma cartridge jak zwykła atramentówka, tylko zbiorniczki do wlewania atramentu,koszt czarnego druku 27zł 6000 stron, przy oryginalnym atramencie, kolor wystarcza na 5000 stron i też grosze kosztuje. Nic się nie skleja, nie brudzi, a ekonomia tej drukarki bije wszystkie inne na głowę. Zastanów się czy nie dopłacić i kupić tego brothera, przy 350zł toner w laserze wystarczy na 1000 do 2000 stron i kosztuje ~~100zł I brother przy kupnie nowej drukarki, daje wszystkie tusze do pełna Laser ze względu bo słyszałem że jak drukujesz mała czcionkę typu 4 to się rozmazuje. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Z laserówek warte sprawdzenia modele Brothera z oznaczeniem DCP. Warte uwagi starsze modele HP 1020, P1102 - drukarki właściwie nie do zajechania, i koszty eksploatacji wypadają naprawdę dobrze. Cytuj Link to post Share on other sites
Rust Cohle 71 Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Warte uwagi starsze modele HP 1020, P1102 - drukarki właściwie nie do zajechania, i koszty eksploatacji wypadają naprawdę dobrze. P1102 polecam, miałem w biurze jako taką podręczną drukarkę, nigdy mnie nie zawiodła. Do tego toner-zamiennik z ActiveJet i masz na prawdę tanie drukowanie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts