Pitrek7 79 Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Witam,mam na sprzedaż smartphone Apple iPhone 5S 16GB Space Gray.Telefon w 100% sprawny, w stanie idealnym. Od nowości, tj. maja 2016 roku używany w etui ochronnym oraz ze szkłem hartowanym. Sprzęt z polskiej dystrybucji, w orginalnym pudełku, z zgadzającym się numerem IMEI, bez blokad, wylogowany z iCloud, z najnowszym systemem iOS 11. Na tylniej stronie dwie malutkie krosty, widoczne na zdjęciach.W zestawie: (wszystkie elementy oryginalne)- iPhone 5S 16GB Space Gray- 2x przewód Lightning-USB- ładowarka - słuchawki (nie używane)- nowe szkło hartowane firmy Polski Banan (zakupiłem, aby po zakupie telefonu, od razu wymienić i mieć niemalże nowy sprzęt)- etui Ringke Fusion (dość zużyte, porysowane, lekko się rozkleiło na boku)- case ozdobny plastikowy- zestaw instrukcji/naklejka/akcesorium do tacki SIM- dowód zakupuZapraszam do negocjacji jak i do odbioru osobistego w Gliwicach. :-)W razie pytań, proszę pisać PW lub adres e-mail pitrek07@gmail.com. Cena: 659zł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts