Telemans 0 Napisano 9 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 (edytowane) Witam,Od jakiegoś czasu przymierzam się do zakupu nowej kierownicy. Zrobiłem małe rozeznanie na rynku, dowiedziałem się, że Logitechy lepiej odrzucić, więc obecnie waham się w zasadzie pomiędzy dwoma modelami czyli Thrustmaster T150 i T300RS. Wiem, że model T150 ma trochę słabszy Force Feedback i jakość materiałów nieco się różni. Według was warto jest dopłacić do T300? Miałem akurat okazję trochę na niej pojeździć i przyznam, że zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Przeraża mnie jednak trochę jej awaryjność i stąd zastanawiam się nad zakupem nieco tańszego modelu czyli T150. Co sądzicie o obydwu kierownicach? P.S. Dodam może jeszcze, że obecnie używam dość leciwej kiery i w dodatku bez FF a dokładnie modelu Thrustmaster F458 Italia Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 9 Listopada 2017 przez Telemans Cytuj Link to post Share on other sites
karol8721 80 Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Cześć. Mam do Ciebie pytanko... Jak sprawuje Ci się Thrustmaster F458 Italia??? Rozważam jej zakup jako pierwszej kierownicy a do tej pory grałem tylko na padzie Xbox One S Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts