zurusiek 0 Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Witam. Mam od niedawna problem z komputerem gdyż mam dużo wirusów. I teraz pytanie czy jak zresetuje go do ustawień fabrycznych będzie wszystko ok? Cytuj Link to post Share on other sites
Longhorn 595 Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Tak, gdy chcesz mieć pełną pewność że żadne pozostałości nie pozostaną, to przywrócenie do ustawień fabr. to właściwa opcja. Cytuj Link to post Share on other sites
G.I.Joe 12 Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 jest jeszcze jedna metoda ( ja ZAWSZE uzywam jej gdy kupie laptopa z brandowanym windowsem np. Lenovo) i jest to Win10 Start Fresh (windows pobiera ze swoich serverów czystą kopię windowsa bez żadnych dodatków instalowanych przez producentów i instaluje ją samoczynnie, proces ten niestety wiąże się z całkowitą utratą danych) a tu link do toola https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows10startfresh Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts