Mattyn 1 Napisano 2 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Chodzi mi o dokładny model karty graficznej bo jak wpisuje dxdiag lub sprawdzam GPU-z to pisze mi Intel hd i chce wiedzieć jaki dokładnie mam model np 3000 czy np. 4000 laptop to Samsu ng MODEL CODE NP300E5C-A02PL Cytuj Link to post Share on other sites
Fenio 1708 Napisano 2 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Jeśli procesorem jest Pentium B960 to używasz wbudowanego układu Intel HD Graphics który nie ma dodatkowej cyfry. To układ iGPU z procesorów Sandy Bridge. https://www.notebookcheck.pl/Intel-HD-Graphics-Sandy-Bridge.57351.0.html Cytuj Link to post Share on other sites
Mattyn 1 Napisano 2 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Zobacze jaki mam procedor w lapku Cytuj Link to post Share on other sites
bartekmustach 28 Napisano 2 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Zobacze jaki mam procedor w lapku W tym modelu Samsunga były montowane procesory od Pentiumów przez i3, i5 na i7 kończąc. Skąd mamy wiedzieć, jaki masz model procesora w laptopie? Sprawdź w menadżerze urządzeń bądź poprzez program CPU-Z jaki masz zamontowany procesor. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts