zuomusxde 0 Napisano 31 Października 2017 Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Chciałbym kupić jakiś telefonik. Głównie zastanawiał się między Xiaomi Redmi Note 4, a Samsungiem J7. Wymagania to: -Gierki żeby dobrze chodziły(czyli dobry procesor i karta:p) -Ok. 5,5cala -W miarę dużą bateria(powyżej 3000mAH) -Cena maksymalna 1100-1200zł Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Z tych propozycji brałbym Xiaomi - w tej cenie to najlepszy wybór. Wydajny procesor oraz pojemna bateria. Krótko mówiąc stosunek cena/jakośc wypada zdecydowanie najlepiej. Szukałbym modelu z polskiej, sprawdzonej dystrybucji z pełną gwarancją 24 miesiące. Modele dostępne np. w Sferis lub xcom. Cytuj Link to post Share on other sites
Rust Cohle 71 Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Moto G5 Plus lub ew. Moto Z Play jeśli byś znalazł. G5 Plus tego co widzę na ceneo jest teraz w dobrej cenie, poniej 1100 zł w sferisie, na alegro byłoby może nawet trochę taniej. A telefonik na prawdę fajny, procek Snapdragon 625, bateria 3k mAh z szybkim ładowaniem, ekran IPS 5.2 cala z Gorilla Glass 3. Ewentualnie ten tańszy Redmi Note 4, w wersji 4/64 gb. Cytuj Link to post Share on other sites
intro91 1 Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Ja bym zdecydowanie brał Xiaomi Redmi Note 4 w wersji 4/64 gb. Chyba że zależy Ci na aparacie to bym spróbował poszukąc p9. Widziałem już w granicach 1300 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts