kima2 127 Napisano 8 Marca 2011 Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Witam. Kilka dni temu zakładałem temat dotyczący Scythe Yasya i wszyscy powiedzieli mi że chłodzenie powinno spokojnie zmieścić się w mojej obudowie. (NZXT BETA) Obejrzałem kilka filmików a potem przyjrzałem się mojej płycie głównej (GA-P55A-UD3) i pomyślałem że niema tyle miejsca. Ramy są za blisko i mam obok procesora jakieś radiatory z płyty głównej. Fota: http://img825.imageshack.us/i/img3000z.jpg/ Jak myślicie ma szanse się zmieścić czy będę musiał szukać innego coolera? Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
moriss 83 Napisano 8 Marca 2011 Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Na pewno się zmieści Ja na swoim mobo mam wyższy radiator i Fortis spokojnie mi wszedł, a radiatory te są podobnej wielkości. Cytuj Link to post Share on other sites
troopers 1 Napisano 8 Marca 2011 Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Nie chce nowego topica zakładać, a czy Yasya wejdzie w przypadku płyty Asus P8P67 albo Asus P8P67 PRO ??? bo tam ma ta radiotory obok soceta i czy nie będą przeszkadzać ??? Cytuj Link to post Share on other sites
adamfire95 0 Napisano 8 Marca 2011 Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Wejdzie,musi wejść. Łaski nie robi Cytuj Link to post Share on other sites
kima2 127 Napisano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Jak nie to ewentualnie pół radiatora się uwali Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts