Koriolan 0 Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Miesiąc temu kupiłem zestaw na Ryzenie 1700X ale zdecydowałem się zostawić w nim poprzednią kartę graficzną ( R9 380). Jako że Wolfestein New Order działa na nim w zbyt małej ilości klatek, przymierzam sie do zmiany grafiki dla Colossus II Przez ostatnie lata miałem Radeony, ale Vega 56 jest droga i prądożerna, ponadto pokazuje się raczej w wyższych rozdzielczościach. Mam prawie nowy monitor 1900x1200 i przez kilka lat na pewno go nie zmienię. Mam dylemat- czy kupić GF 1060, GF1070 czy ewentualnie poczekać na 1070Ti ?Zasilacz to BeQuiet 600W - pociągnie. Co radzicie? Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 1070ti już niedługo wchodzi . Warto zaczekać . 1070 w najgorszym przypadku utrzyma swoja cenę tak samo jak 1060 . Ale jest szansa na obniżenie ceny , co prawda niewielka ale jest . Cytuj Link to post Share on other sites
Koriolan 0 Napisano 28 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2017 a z drugiej strony przed świętami elektronika trochę podrożeje.. i zawsze można czekać. Dobra - New Colossus zainstalowany, działa płynnie w High minus AA - przy tej rozdzielczości nie jest dla mnie konieczny.Poczekam na kolejna generację kart. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts