Grubciosc 0 Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Witam. Tak jak w temacie nie mam obrazu na monitorze podłączony przez HDMI do minuta z płyty głównej pokazuje mi się tryb oszczędnościowy. Z karty graficznej nie pokazuje niczego. Oddalem dziś do serwisu aby sprawdzili wszystkie bebechy i powiedzieli że wszystko u nich działa. U mnie za 25 razem też się załączy komputer gdy wylacze to znowu się nie da włączyć. Kupiłem pierw nowy zasilacz który później został sprawdzony czy nie dostałem. Uszkodzonego ale jest ok. Myślałem E to karta poszła ale to chyba coś innego. Już sprawdzałem: wszystkie połączenia czy dobrze połączone, kondensatory czy ok, wyczyscilem, podpielem na pajaczka noi ostatnim etapem było włożenie płyty do piekarnika co też nie pomogło. Wygląda to tak:komputer niby się włącza, wiatraki się kręcą tylko że nie ma zasilania w myszce i klawiaturze. Jak się komp załączy to w tedy wszystko chodzi. Czy możecie mi coś podpowiedzieć co jeszcze mogę zrobić? Mój sprzęt jest podany w stopce Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts