dominator21 0 Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Witam Chciałem kupić gtx 1070 ale, Przeglądając dziś allegro trafiłem na taką aukcję. http://allegro.pl/show_item.php?item=7016570348 Moje pytanie jest następujące czy w takiej cenie opłaca się kupować taką oto kartę? Czy nie jest to żaden haczyk? Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Trochę dziwnie to wygląda.Sprzedający nie napisał dlaczego sprzedaje,tylko oficjalna specyfikacja,do sprzedania tylko jedna sztuka.Cena dosyć atrakcyjna jak na nowy model.Napisz do niego i spytaj,jednak ja bym był ostrożny.. Cytuj Link to post Share on other sites
dominator21 0 Napisano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Trochę dziwnie to wygląda.Sprzedający nie napisał dlaczego sprzedaje,tylko oficjalna specyfikacja,do sprzedania tylko jedna sztuka.Cena dosyć atrakcyjna jak na nowy model.Napisz do niego i spytaj,jednak ja bym był ostrożny.. Posiadał 2 sztuki 1 sprzedał.Dzwoniłem do niego karty pochodzą z polskiej dystrybucji dziś jak wróci do domu ma mi przesłac realne zdjecia oraz dowód zakupu. Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Posiadał 2 sztuki 1 sprzedał.Dzwoniłem do niego karty pochodzą z polskiej dystrybucji dziś jak wróci do domu ma mi przesłac realne zdjecia oraz dowód zakupu. Jeżeli tak to bierz i się nie oglądaj.Generalnie GTX 1070 jest bardzo nie opłacalna. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts