EnumGame 0 Napisano 25 Października 2017 Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Siema Zakupiłem ostatnio laptopa Lenovo Legion Y910-17ISK. Właściwie to kurier przyniósł mi go wczoraj. Mam pewnie problemy dotyczące temperatury. Mianowicie podczas spoczynku temperatura na procesorze jest rzędu 50-60 stopni. Natomiast gdy włączę jakąś grę to skaczą nawet do 98-99 stopni. Nie chodzi tu o parogodzinne granie, tylko po jakiś 2-3 min. Temperatury karty graficznej są niższe, bo wynoszą +/- 50 stopni w spoczynku i około 60-70 podczas grania. I takie pytanie, czy odsyłać laptopa na gwarancję? Dziwi mnie to, ponieważ obudowa jest praktycznie zimna. Cytuj Link to post Share on other sites
robocomp 1 Napisano 30 Października 2017 Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Jaka specyfikacja? Czym mierzyłeś temperaturę - screeny może podrzuć? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts