mates1 0 Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Witam serdecznie, zamierzam zakupić bezprzewodowe słuchawki nauszne w cenie do 500 zł. Będę ich używał z telefonem huawei p9 oraz komputerem. Zastosowanie to oczywiście słuchanie muzyki i raz na jakiś czas gry. Interesuje mnie basowe brzmienie, co możecie w tej cenie polecić? Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
ilov3 106 Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Bluedio f2 bym Ci polecił- obecnie je jeszcze posiadam i basu zdecydowanie im nie brakuje Cytuj Link to post Share on other sites
mates1 0 Napisano 23 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Właśnie nie mam nigdzie możliwości odsłuchu ich. Znalazłem kilka modeli , czy możecie coś doradzić? - JBL T450BT - MARSHALL MAJOR II BLUETOOTH - SENNHEISER HD 4.40 BT (troszkę przekraczają budżet, ale niech będzie, że się łapią) - AUDIO-TECHNICA ATH-AR3BT - JBL E50BT - Bluedio T4 Turbine (nie mam nigdzie możłiwości odsłuchu) - MEEAUDIO AIR-FI MATRIX2 - SONY MDR-XB650BTB Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts